About me

Over mij

Ik ben Taryn (25): blogger, schrijver, dichter en poëet. Met een grote liefde en passie voor reizen. Je vindt me vaak met een flinke pot thee (my guilty plesure). Al van jongs af aan, ben ik een bekwaam dichter en ontwikkel mij nu steeds meer en met veel plezier, als blogger en schrijver.
 Taryn Meijer

Infinity travel

Mijn blog was ooit een plek om mijn reisverhalen te delen met vrienden en familie, al snel bleken veel meer mensen geïnteresseerd in mijn avonturen en werd het ook door vage bekenden en onbekenden gelezen. Nu wilde ik niet alleen mijn hilarische verhalen delen maar veel meer betekenen voor mede reizigers, backpackers, gelukszoekers en iedereen die ook maar geïnteresseerd is in reizen en cultuur. Ze voorzien van bruikbare tips en informatie over de leukste bezienswaardigheden van bestemmingen waar ik tijdens mijn reizen ben geweest. Al snel bleek mijn oude blog niet toereikend genoeg voor de wilde plannen die ik had, ik breidde mijn blog verder uit en zo ontstond tobeinfinity.nl Een plek waar ik al mijn passies kan delen.

Schrijver

Naast het reizen moest dit immers ook een plek worden waar ik als schrijver en poëet meer in de spotlight ging staan. Té lang heb ik mijn passie voor het schrijven in de schaduw weggestopt en afgedaan als een ‘hobby’. Bang voor het oordeel van anderen. Nu heb ik eindelijk het vertrouwen om ook dit deel van mezelf met de wereld te delen.